Forum

289 Chelsea Drakt F...
 
Notifications
Clear all
289 Chelsea Drakt Frankl
289 Chelsea Drakt Frankl
Group: Registered
Joined: 2021-11-05
New Member

About Me

Blues er også angivelig med i løpet for den 20 år gamle Borussia Dortmund wonderkid Jadon Sancho, men står overfor en kamp med Manchester United om signaturen hans. Lampard er en av de mest dekorerte midtbanespillerne i Premier League -tiden, og registrerte 177 mål og 102 assists på 609 opptredener.

 

 

Chelsea la til litt nødvendig erfaring til sin unge lag med signeringen av Hakim Ziyech fra Ajax, som vil knytte seg til laget neste sesong.

 

 

 

 

Lampards første sesong med ansvar for sin tidligere side har vært positiv og ledet dem til fjerdeplass i Premier League -tabellen, før sesongen ble utsatt på grunn av koronaviruspandemien.

 

 

west ham trøje liverpool drakter Tammy Abraham mener Chelsea -sjef Frank Lampards tro på å pleie unge talenter gjør ham til den 'perfekte manageren' for å guide Blues til suksess.

 

 

BlondellW Belgia Jalkapallo Paidat RondaMaro

 

 

Klubblegenden har vunnet hyllest for å ha brakt gjennom slike som Abraham, Callum Hudson-Odoi, Reece James og Billy Gilmour, og hevdet at de er den beste unge avlingen av spillere på Stamford Bridge som han har sett.

 

 

Englands internasjonale Abraham innrømmet at sjefen hans mer enn gjerne viser spillerne at han ikke har mistet kontakten på treningsbanen.

 

 

 

 

 

 

###

 

 

BlondellW Belgia Jalkapallo Paidat RondaMaro

Location

Occupation

liverpool drakter
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share: